Мюслі з фруктами

Більше рецептів в розділі Здорова їжа, дієти.

Мюслі з фруктами

Мюслі - легке в приготуванні і дуже корисне і смачне блюдо - з'явилося близько ста років тому завдяки швейцарському лікарю Максиміліану Берчер-Беннеру. Відкривши в Цюріху санаторій, Берчер-Беннер став пропонувати своїм пацієнтам блюдо з геркулесу, фруктів, горіхів і молока, яке допомагало при лікуванні самих різних хвороб. Пізніше воно отримало назву «мюслі».

Час приготування: 40 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій:
геркулес 1 стакан
сливи 2 шт.
банани 2 шт.
яблука 2 шт.
апельсини 2 шт.
ківі 2 шт.
сік яблучний 1 стакан
йогурт 1 склянка
цукрова пудра 2 ст. ложки
кориця мелена 1/2 ч. ложки

Приготування:
Банани, сливи і ківі наріжте скибочками.
Апельсини очистіть, розділіть на часточки і видаліть мембрани.

Одне яблуко натріть на крупній тертці і з'єднайте з йогуртом, геркулесом, яблучним соком. Дайте постояти 10 хвилин.

Друге яблуко наріжте часточками і разом з іншими підготовленими фруктами додайте до мюслів. Перемішайте.

При подачі посипте мюслі з фруктами цукровою пудрою і корицею.