Фарширований буряк з оселедцем

Більше рецептів в розділі Рибні закуски.

Буряк з оселедцем

Фарширований буряк з оселедцем, чорносливом і горіхами.

Всім відомо, що поєднання вареного буряка і оселедця - це дуже смачно, взяти наприклад, всіма улюблений салат «оселедець під шубою». У цьому рецепті буряк фаршируємо оселедцем, чорносливом і горіхами і в результаті отримуємо не менш смачну і оригінальну закуску.

Інгредієнти:
5 штук вареного круглого буряка, невеликого розміру
філе з 1 оселедця
штук 8-10 чорносливу
жменя очищених волоських горіхів
2-3 невеликі часточки часнику
майонез

Приготування:

Варений остиглий буряк очищаємо від шкірки і акуратно вирізаємо середину. Намагаємося залишати стінки буряка як можна тонше, але не прорізаючи їх наскрізь. Це зручно робити за допомогою маленького ножа і чайної ложечки. Дно буряка трохи зрізуємо, для стійкості.

Для начинки: дрібно нарізаємо те, що залишилося від буряка, нарізаємо кубиками філе оселедця, чорнослив, подрібнюємо горіхи і часник. Все змішуємо і заправляємо майонезом.

Підготовлений буряк змащуємо всередині майонезом, наповнюємо начинкою, ставимо на тарілку, прикрашаємо зеленню і майонезом.

Нехай наша закуска постоїть пів години, просочиться.