Риба в картопляній скоринці

Більше рецептів в розділі Рибні закуски.

Інгредієнти:
4 тушки тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріски, пікші і т.д.)
2 яйця
4 картоплини
2 ст. л . борошна + борошно для обвалювання
соняшникова олія
сіль

Приготування:
Картоплю тремо на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.

Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

Тушки тілапії обвалюють з двох сторін у борошні.

З двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковорідку з розігрітою олією. Смажимо на середньому вогні.

Коли з одного боку скоринка підрум'яниться, перевертаємо на інший. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.