Скумбрія, маринована в яблучному оцті з прянощами

Більше рецептів в розділі Рибні закуски.

Інгредієнти:

2 скумбрії (заморожена , розморозити )

Цибуля ріпчаста за смаком

250 мл води

6 гвоздик

Перець горошком

1/3 чайної ложки перцю запашного меленого

Зерна коріандру шіпка

2 чайні ложки солі

1/2 чайної ложки цукру

2 столові ложки соняшникової олії

2.5 столові ложки яблучного оцту

Приготування:

Скумбрію почистити, порізати на шматочки.

Воду закип'ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений коріандр, масло, кип'ятити 1 хвилину на повільному вогні.

Наприкінці влити оцет. Остудити.

Цибулю порізати півкільцями.

Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити остиглим маринадом.

Залишити краще на добу маринуватися.