Заливна стерлядь

Більше рецептів в розділі Рибні закуски.

Інгредієнти:

1.25  кг риби,

500 г желе,

20 раків,

100 г очищених креветок,

З яйця,

50 г зернистої ікри

50 г масла,

250 г майонезу,

зеле­ний салат.

Приготування:

Підготовлену рибу відварити в бульйоні, а потім остудити в ньому. З вареної стерляді видалити шкіру; покласти рибу на блюдо і залити желе, приготовленим із того ж бульйону. Звер­ху прикрасити желе, заправленим маслом, соусом із креветок або раків, і гарнірувати пофарбованим у зелений і червоний колір желе, цілими раками, раковими шийками, яйцями, наповне­ними зернистою ікрою, зеленим салатом; за бажанням до риби подати окремо майонез.