Перець запечений з помідорами чері

Більше рецептів в розділі Овочеві закуски.

 

Інгредієнти:
2 шт. перцю, жовтих або червоних
16 помідорів чері
1 пучок базиліка
1 ч.л. майорану
2 зубчики часнику, очищених і порізаних на тонкі часточки
1 ст. л. бальзамічного оцту
оливкова олія
сіль і мелений чорний перець

Приготування:
Помідори вимити, обсушити, проколоти в декількох місцях і опустити в киплячу воду на 30 сек. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою і зняти шкірку.

Порізати перці навпіл вздовж і очистити від насіння. Покласти їх на змащене маслом деко зрізаною стороною вгору і посипати сіллю і перцем. Розігріти духовку до 200 гр С.

Зелень подрібнити. Очищені чері покласти в перці, посипати зеленню і часником. Скропити оцтом і олією. Накрити фольгою і запікати в духовці 15 хв.

Потім зменшити температуру до 180 град., зняти фольгу і готувати ще 10 хв.