Овочі на шпажках

Більше рецептів в розділі Овочеві закуски.

Овочі на шпажках

Час приготування: 55 хвилин + маринування

Інгредієнти на 4 порції:
по 1 цукіні, баклажана і солодкого червоного перцю
2 головки ріпчастої цибулі
100 г печериць
по 1/4 пучка майорану, розмарину
100 мл. оливкової олії

Приготування:
Цукіні і баклажан наріжте кружечками. Кружечки цукіні розріжте на чотири частини, баклажан - на дві. Солодкий перець розріжте навпіл і, видаливши серцевину з насінням, наріжте перець скибочками. Головки цибулі розріжте навпіл.

Овочі і гриби, чергуючи, нанизайте на дерев'яні шпажки і покладіть їх у форму.

Листочки майорану і розмарину дрібно порубайте. Масло змішайте з сіллю, чорним перцем і рубаною зеленню. Полийте цією сумішшю овочі і гриби на шпажках і витримайте годину, накривши форму плівкою.

Запікайте овочі 30 хвилин при 180 °С. За 10 хвилин до закінчення приготування включіть функцію «гриль».