Помідори в сирному клярі

Більше рецептів в розділі Овочеві закуски.

Інгредієнти:

3 середніх помідора

150 гр твердого сиру

2 яйця

2 ст.л. майонезу або сметани

1-2 ст.л. борошна

сіль, перець за смаком

рослинне масло для смаження

петрушка для прикраси

Спосіб приготування:

Помідори помити, обдати окропом, зняти шкірку і нарізати кружечками.

Сир натерти на дрібній тертці.

Зробити кляр: до сиру додати яйця, майонез, борошно. Посолити, поперчити за смаком і перемішати.

Консистенція повина вийти густою.

Помідори вмочити в кляр, викласти ложкою в сковороду, розігріту з рослинною олією.

Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.

Викласти на паперовий рушник, дати стекти зайвій рідині.

При подачі прикрасити зеленню петрушки.