Пісні картопляники

Більше рецептів в розділі Овочеві закуски.

Інгредієнти:

5-6 картоплин,

1 цибулина,

1 морква,

300 гр борошна,

1/2 склянки води,

рослинне масло,

зелень кропу і петрушки,

чорний мелений перець і сіль за смаком.

Приготування:

Картоплю почистити, залити холодною водою, посолити і варити до готовності.

Воду злити, потовкти картоплю.

Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти, обсмажувати на 2 ст. ложках оливкової олії.

Додати в картоплю. Добре перемішати.

У воду додати сіль, 1 ст. ложку рослинної олії і потроху додаючи борошно замісити тісто.

Добре вимісити тісто і дати постояти 10-15 хвилин.

Тісто розкачати в пласт. Розрізати на квадрати. Виложити начинку і загортаючи краї, защипнути.

Готувати в пароварці 15-20 хвилин. Викласти на блюдо збризкати маслом, посипати чорним меленим перцем і дрібно нашаткованою зеленню.