Помідори фаршировані з креветками

Більше рецептів в розділі Овочеві закуски.

Час приготування - 35 хвилин

Інгредієнти на 6 порції:
помідори 6 шт.
рис довгозернистий варений 100 г
спаржа консервована 100 г
креветки очищені варені 100 г
майонез 3 ст. ложки
сік лимонний 1 ст. ложка
перець червоний мелений
сіль

Приготування:
Креветки збризніть лимонним соком, поперчіть і змішайте з рисом. Додайте нарізану шматочками спаржу, рубану зелень, посоліть і заправте майонезом.

Помідори, зрізавши верхівки і видаливши частину м'якоті, посоліть зсередини.

Наповніть помідори приготованою сумішшю і подавайте на листі зеленого салату.