Фаршировані солоні огірки

Більше рецептів в розділі Овочеві закуски.

Інгредієнти:

4 солоних огірки,

100 г смаженого м’яса,

40 г міноги,

1 яйце,

4 ст. ложки смета­ни,

2 ст. ложки олії,

 сіль, цукор, оцет, гірчиця за смаком.

Приготування:

Огірки розрізати уздовж навпіл, вийняти насіння й зрізати тонку пластинку з ниж­нього боку. Жовток звареного круто яйця розмішати зі сметаною, краплями додати олію, також додати сіль, цукор, оцет, гірчицю і перемішати до одержання однорідної маси. Половину цієї маси з’єднати з нарізаним шматочками смаженим м’ясом, міногою, білком вареного яйця, перемішати і заповнити огірки. Другу половину використати для при­крашення фаршированих огірків, видавлюючи її через кондитерський мішок.