Курка під помідорами і сиром

Більше рецептів в розділі М’ясні закуски .

 

Інгредієнти:

2 курячі грудки

Помідори 

Середня цибулина

Шматок сиру грам 100

Спеції 

Приготування:

У курячої грудки відрізаємо все зайве, акуратно ріжемо уздовж, в результаті з однієї грудки виходить два тоненьких шматка, кожен їх них злегка відбиваємо.

Викладаємо у форму, форму обробляти маслом  непотрібно.

Цибулину чистимо, ріжемо навпіл і на півкільця.

Викладаємо півкільця цибулі поверх курки.

Помідори нарізаємо кружальцями.

Викладаємо поверх курки з цибулею, посипаємо спеціями, відправляємо в духовку 180-200 С, майже до готовності.

Тим часом тремо на терці сир.

Коли курка побіліла, і майже готова, дістаємо форму, посипаємо тертим сиром і відправляємо ще на пару хвилин.

Курка виходить сочною і дуже смачною, подається з будь-яким гарніром або з салатом.