Фаршировані печерички

Більше рецептів в розділі М’ясні закуски .

 

Інгредієнти:

100 г. печериць однакового розміру.

200 г.вареного куря­чого м’яса.

1 цибулина.

Олія.

Сіль.

Перець.

Майонез.

200 г твердого сиру.

 Приготування:

 Печериці миємо,  відрізаємо ніжки.  Із шапинок знімаємо шкірку.  Готуємо начинку:  ніжки грибів і варене куряче м’ясо дрібненько ріжемо,  пересмажу­ємо на олії з цибулею, солимо-перчимо. Шапинки змащуємо всередині майонезом, фаршируємо начинкою, печемо в духовці при температурі 180 градусів 20 хв. На гарячі печерички тремо сир на грубій тертці.