Канапе з качкою і манго

Більше рецептів в розділі М’ясні закуски .

Час приготування - 35 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
м'якоть дикої качки 130 г
сік апельсиновий 1 ст. ложка
соус соєвий 1 ст. ложка
масло рослинне 1 ст. ложка
манго 1 шт.
лохина 2 ст. ложки
листя м'яти 10 шт.

Приготування:
М'якоть качки полийте апельсиновим соком, змішаним з соєвим соусом, перемішайте і маринуйте 6 годин.

Качку обсмажте на маслі, наріжте тонкими скибочками.

Манго розріжте, видаліть кісточку, очистіть від шкірки і наріжте брусочками.

Брусочки манго оберніть скибочками качки.

Нанизайте все на шпажку разом з лохиною і листям м'яти.