Котлети запечені в духовці

Більше рецептів в розділі М’ясні закуски .

Інгредієнти:

5 шматочків білого хліба 

3 цибулини, дрібно порізаних 

Петрушка, дрібно порізана (за смаком)

1 кг. фаршу 

3 яйця 

3 столові ложки гірчиці 

Сіль і перець за смаком

Приготування:

1) Замочіть хліб в молоці. Потім трохи відіжміть його.

2) Змішайте всі інгредієнти та поділіть на середні котлетки.

3) Деко встеліть пергаментною бумагою. Духовку розігрійте до 220 градусів. Запікайте при цій температурі 15 хвилин, періодично перевертаючи. Потім ще 10 хвилин при 180 градусах.
Подавайте гарячими з улюбленим гарніром.