М'ясо по-купецькому з грибами

Більше рецептів в розділі М’ясні закуски .

Інгредієнти:

Свинина - 4 шматочки.

Гриби заморожені або свіжі - 150-200 гр.

Помідор - 1 шт.

Сир - 200-250 гр.

Майонез

Сіль, спеції - за смаком.

Приготування:

Нарізане порційними шматками м'ясо відбиваємо через плівку і викладаємо на змащене маслом деко. Додаємо сіль і спеції

Знімаємо з помідора шкірку (опустивши для того в окріп на хвилину), ріжемо кружальцями і викладаємо на м'ясо

Сир натираємо на крупній тертці. Частина викладаємо на м'ясо з помідорами (приблизно 1/3).

Гриби викладаємо на сир, можна попередньо не розморожувати . Потім поливаємо майонезом ( в дуже помірних кількостях) , солимо і посипаємо сиром, що залишився . Ставимо в духовку при 200 градусах хвилин на 20.