Печериці у вині

Більше рецептів в розділі Закуски.

 

 

Інгредієнти:

Пецериці - 500 гр.

Лимон для оздоблення - 1/24 шт.

Цибуля зелена для оздоблення.

Для маринаду:

Вино біле - 1/2 склянки.

 Олія рослинна - 1 ст. ложка.

Оцет яблучний - 1 ст. ложка.

Перець духмяний - 6 горошин.

Листя лаврове, сіль - на смак.

Для подання:

Олія рослинна (або майонез) - 1 ст. ложка.

Приготування:

Зварити маринад із вина, олії та оцту. Додати сіль, лаврове листя й духмяний перець. У киплячу рідину опустити свіжі печериці й проварити 20 - 25 хвилин. Потім залишити їх у маринаді в прохолодному місці на 3 - 4 дні.

Гриби викласти на тарілку, оздобити скибочками лимона та дрібно посіченою зеленою цибулею. Заправити рослинною олією або майонезом.