Шоколадна піца

Більше рецептів в розділі Піца.

Ця солодка піца з малиною, ківі, нектаринами, вишнями та чорницями сподобається і дорослим, і дітям!

Щоб приготувати цю страву, вам не потрібно буде запікати корж: досить змішати необхідні інгредієнти, витримати корж в холодильнику, а потім викласти на нього підготовлені ягоди і фрукти і посипати піцу кокосовою стружкою.

Час приготування – 25 хвилин плюс охолодження

Інгредієнти на 6 порцій:

печиво цукрове 200 г

меренги 100 г

шоколад 100 г

банан 1 шт.

джем абрикосовий 4 ст. ложки

апельсини 2 шт.

масло вершкове 80 г

горіхи кешью рубані 2 ст. ложки

ківі 2 шт.

малина 3 шт.

Приготування:

Для коржа печиво і меренги подрібніть в крихту і змішайте з горіхами. Масло збийте.

Шоколад розтопіть, введіть терту цедру і сік 1 апельсина, додайте масло і перемішайте.

Розтопіть шоколад на водяній бані на слабкому вогні. Не доводьте при цьому воду до кипіння, інакше через утворюється пара шоколад перегріється і «згорнеться». Слідкуйте, щоб вода не потрапила в розтоплений шоколад, інакше в ньому утворюються грудочки.

Шоколадну масу з'єднайте з печивом, викладіть у вигляді кола на блюдо і охолоджуйте 2 години.

Банан і ківі наріжте скибочками, апельсин - часточками.

Охолоджений корж змастіть джемом, зверху покладіть скибочки банана і ківі, часточки апельсина, в центр викладіть ягоди малини.