Київська троянда

Більше рецептів в розділі Хліб, булочки.

 

Інгредієнти:

1 кг борошна,

4 яйця,

4 жовтки,

2 ст. лож­ки вершкового масла,

1 ст. ложка рому,

1 ст. ложка цукру,

2 ст. ложки цукрової,

200 г жиру,

Ягоди з вишневого ва­рення.

Приготування:

Збити до однорідної маси 4 жовтки й ок­ремо 4 яйця з 1 ст. ложкою цукру. Борошно просіяти на дошку, зробити у ньому поглиб­лення, додати збиті жовтки, яйця, вершко­ве масло, ром і замісити тісто.

Тісто розкачати тонким шаром і виріза­ти кружальця різної величини. Кружальця скласти по 5 шт., сильно притиснути, посе­редині гострим ножем зробити з чотирьох боків надрізи до центра. Смажити на розігрі­тому жирі.

Троянду посипати цукрової пудрою, а посередині покласти вишню з варення.