Банановий хліб з манго

Більше рецептів в розділі Хліб, булочки.

 

25 хвилин + бродіння (духовка), 3 години 50 хвилин (хлібопічка)

Інгредієнти на 1000 г:

борошно пшеничне 500 г

банан 175 г

пахта 200 мл

мед 50 г

сік апельсиновий 30 мл

сік манго 30 мл

масло вершкове 3 ст. ложки

сушене манго 40 г

дріжджі швидкодіючі 1 ч. ложка

сіль 1 ч. ложка

Приготування: 

Налийте соки і пахту у форму для хліба. Додайте протертий банан і мед.

Насипте зверху борошно, так щоб повністю покрити рідиною. Додайте сіль і розм'якшене масло, помістивши їх у різні кути форми. Зробіть в центрі борошна поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипте дріжджі.

Встановіть основний режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «середня скоринка». Натисніть кнопку «старт».

Додайте дрібно нарізане манго за 5 хвилин до закінчення замісу.

Якщо ви використовуєте духовку, з перелічених продуктів, крім сушеного манго, замісіть тісто. Дайте йому піднятися, додайте сушене манго, ще раз вимісити. З тіста сформуйте батони, перекладіть їх на деко, вистелене пергаментом. Гострим ножем зробіть поперечні надрізи навскоси. Після відстійки випікайте хліб до готовності при 210 °С.