Пшеничний хліб на йогурті

Більше рецептів в розділі Хліб, булочки.

45 хвилин + бродіння (духовка), 2 години (хлібопічка)

Інгредієнти на 700 г:

борошно пшеничне 350 г

йогурт натуральний 250 мл

молоко 30 мл

масло вершкове 50 г

дріжджі швидкодіючі 1 1/2 ч. ложки

цукор 1 ст. ложка

сіль 1 ч. ложка

Приготування: 

У форму для хліба налийте йогурт і молоко. Насипте борошно так, щоб рідина повністю була вкрита ним. У різні кути форми покладіть сіль, цукор, розм'якшене масло.

В центрі форми, зробіть в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипте дріжджі.

Встановіть швидкий режим, «темна скоринка». Натисніть кнопку «старт».

Якщо ви використовуєте духовку, з перерахованих продуктів замісити тісто. Дайте йому піднятися, ще раз вимісіть і перекладіть у форму або лист, змащені маслом. Після відстойки випікайте хліб до готовності при 210 °С.