Сочники з сиром

Більше рецептів в розділі Випічка.

 

Інгредієнти:

2 склянки пшеничного борошна,

2 ст. ложки вершкового масла,

2 ст. ложки цук­ру,

1 яйце.

1/2 ч. ложки соди,

сіль за смаком.

Для начинки:

500 г сиру,

3 ст. ложки цукру,

1 яйце,

сіль за смаком.

Для поливання:

1/2 склянки сметани.

Приготування:

З просіяного пшеничного борошна, розігрітого вершкового масла, яєць, розчине­ного у воді цукру, соди і солі замісити круте тісто, яке розкачати довгою смужкою завтовшки 0,5 см. На половину смужки тіста викласти сир, пропущений через м’ясо­рубку і заправлений цукром, яйцями і сіллю. Після цього вільний край тіста загорну­ти, нарізати шматками завдовжки 5 см і завширшки 2,5 см, обсмажити з обох боків до рум’яного кольору і поставити в духовку на 4~5 хв. При подачі на стіл сочники полити сметаною.