Салат «Царське серце»

Більше рецептів в розділі Салати з риби та морепродуктів.

Салат «Царське серце»

Інгредієнти:
крабове м'ясо 200 грам
креветки 500 грам
філе кальмарів 300 грам
ікра червона 50 грам
майонез за смаком
яйце 4 штуки

Приготування:
Готуємо інгредієнти. Варимо яйця, кальмари і креветки. Тремо білок на тертці.

Креветки охолоджуємо, чистимо і дрібно нарізаємо.

Так само дрібно нарізаємо кільця кальмара і крабове м'ясо.

Салат викладається шарами, кожен шар змащується майонезом. Перший шар - крабове м'ясо, за допомогою нього формується форма серця. Далі - білок. Далі - креветки (беремо половину, тому що інша половина піде на прикрасу). Далі - кальмар. Далі-жовток.

І знову змащуємо майонезом. Акуратно серветкою видаляємо надлишки.

Наприкінці укладаємо червону ікру.

Прикрашаємо креветками, що залишилися.