Салат з кальмарів та плавленим сиром

Більше рецептів в розділі Салати з риби та морепродуктів.

Інгредієнти:

кальмари - 300 г

яйця - 2 шт

зелень

сирок плавлений - 1 шт

часник - 2 зубчики

майонез

Приготування:

Тушки кальмарів вимити, видалити нутрощі, очистити від плівки і видалити хрящову пластинку; відварити кальмари, опустивши в киплячу підсолену воду і варити 2 хвилини з моменту закипання.

Кальмари вийняти з відвару, охолодити і порізати соломкою.

Плавлений сирок натерти на крупній тертці (сирок попередньо добре охолодити в холодильнику).

Яйця відварити і порізати кубиками.

Зелень дрібно порізати.

Часник пропустити через прес і змішати з майонезом.

З'єднати кальмари, сир, яйця, зелень.

Заправити салат майонезом, змішаним з часником.