Салат "Різдвяний вінок"

Більше рецептів в розділі Салати з риби та морепродуктів.

Інгредієнти:

варена картопля - 3 шт.

свіжий огірок - 3 шт.

копчена ковбаса - 100 г.

сир - 100 г.

консервована кукурудза - 1 банка.

варена морква - 1шт.

зелень петрушки.

Приготування:

Нарізаємо кубиками картоплю, огірок і ковбасу.

Навколо банки відповідного розміру, наповненою водою для стійкості, викладаємо ці продукти по черзі шарами у формі кільця.

Кожен шар можна злегка змащувати густою підсоленою сметаною з приправами за смаком або майонезом.

Наступним шаром викладаємо натертий сир, потім - відціджену від рідини кукурудзу.

Зверху прикрашаємо зеленню петрушки.

Овощечисткой нарізаємо моркву на довгі стрічки і підперізували ними вийшов салатний вінок.