Авокадо з креветками

Більше рецептів в розділі Салати з риби та морепродуктів.

Час приготування - 25 хвилин

Інгредієнти на 2 порції:
авокадо 1 шт.
креветки
лимон 1/2 шт.
маслини без кісточок 2 шт.
китайська капуста 2 аркуша

Для соусу:
майонез 2 ст. ложки
кетчуп 1 ст. ложка
коньяк 1 ч. ложка
ананасовий сік 2 ст. ложки

Приготування:
Спочатку підготуйте креветки і авокадо: креветки варіть в підсоленій воді 5-7 хвилин, потім очистіть. Авокадо розріжте вздовж навпіл, вийміть кісточки, а м'якоть збризніть лимонним соком.

Наступний крок - приготування соусу: для цього змішайте майонез, кетчуп, коньяк і ананасовий сік; заправте креветки.

А тепер викладіть на блюдо листя капусти або зеленого салату, на кожен - половинку авокадо. У заглиблення, що залишився від кісточки, покладіть креветки, заправлені соусом.

І нанесіть останній штрих, прикрасивши половинки авокадо маслиною, креветкою і лимоном.