Оселедець під шубою

Більше рецептів в розділі Салати з риби та морепродуктів.

Інгредієнти:

оселедець - 1 шт.

картопля - 1 шт.

морква - 1 шт.

буряк - 1 шт.

яйце - 1 шт.

майонез.

сіль.

олія.

оцет.

Приготування:

Оселедець, (тюлька) випатрати, відокремити філе від кісток.

Підготовлене філе нарізати шматочками (можна досить великими, а можна зовсім дрібно, як кому подобається) і укласти на дно плоскої салатниці. Цибулю дрібно порізати і посипати поверх риби.Скропити олїєю та оцтом.

Картоплю відварити в мундирі, почистити і порізати дрібними кубиками. Укласти його на шар риби. Картопляний шар змастити майонезом. Почистити варену  моркву, потерти на тертці і посипати на картоплю.

Варене яйце дрібно порізати (або потерти на крупній тертці) і посипати на шарморкви.

Останній шар посипають вареного тертого буряком і рясно змастити майонезом.