Овочевий салат

Більше рецептів в розділі Салати овочеві.

 

Інгредієнти

200 г білокачанної капусти,

1 свіжий огірок,

2 свіжих помідорів,

1 болгарський перець,

3 ст. л. рослинної олії,

1 пучок кропу (зелень),

2-3 зубчики часнику,

1 пучок солі,

1 пучок перцю чорного меленого,

1/4 ч. л. цукру,

1 ч. л. яблучного оцту.

Приготування

Овочі вимити й обсушити.

У миску нашаткувати капусту, соломкою нарізати огірок і кубиками нарізати болгарський перець.

Додати сіль, цукор, оцет перець. Добре перемішати руками і трохи пом'яти салат. Додати нашаткований кріп, нарізані кубиками помідори і дрібно нашаткований часник.

Перемішати і заправити олією. Викласти на тарілки і подавати до столу.