Салат «Веснянка»

Більше рецептів в розділі Салати овочеві.

Салат «Веснянка»

Інгредієнти:
картопля 3 шт.
морква 300 г.
огірок 2 шт.
яйця 3 шт.
майонез
сервелат 300 г.
зелена цибуля

Розраховано на 6 порцій

Приготування:

Картоплю та моркву відварюємо. Варимо яйця. Картоплю, яйця, огірок почищений та моркву натираємо на терці. Сервілат нарізаємо кубиками. Зелену цибулю нарізаємо дрібно.

Беремо тарілку та викладаємо шарами: картопля, майонез, огірки, майонез, морква, майонез, білки з яєць, сервілат, майонез, жовтки із яєць, зелена цибуля. Кожен шар за смаком посолити та поперчити. Поставити у холодильник на дві-три години.

Салат виходить дуже смачний і освіжаючий.