Салат балтика

Більше рецептів в розділі Салати овочеві.

 

Інгредієнти:

100 г крабових паличок,

1 цибулина.

Для панірування:

1 яйце,

1 /3 склянки молока,

 панірувальні сухарі,

 кокосова стружка,

 1 зубок часнику.

Для прикрашання:

листя зеленого салату,

 січена зелень петрушки і кропу,

 1 помідор,

 1 варене яйце.

Приготування:

Для панірування збити яйце, додати туди молоко, пані­рувальні сухарі та кокосову стружку. Також додати зубок товченого часнику, перемішати.

Цибулю нарізати півкільцями й підсмажити до золотаво­го кольору. Крабові палички посипати панірувальними су­харями та обсмажити. Помідор і яйце розрізати на 8 частин (спочатку навхрест, потім ще раз).

На велику круглу тарілку в центрі викласти листки зе­леного салату, на них — крабові палички, а зверху — підсма­жену цибулю. Навколо викласти скибки помідорів і яйця. Прикрасити салат зеленню. До столу подати відразу.