Фруктовий салат з капустою

Більше рецептів в розділі Салати овочеві.

Час приготування – 30 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:

груші тверді 2 шт.

виноград 100 г

капуста білокачанна 300 г

майонез 1/2 склянки

насіння соняшнику 2 ст. ложки

Пригортування:

Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.

Грушу очистіть від шкірки і серцевини і наріжте часточками. Ягоди винограду розріжте навпіл. Якщо виноград з кісточками, видаліть їх.

Підготовлені інгредієнти салату заправте майонезом і перемішайте.

Насіння соняшнику обсмажте. При подачі посипте салат насінням соняшнику. Обсмажені насіння соняшнику, які ви додасте в салат, стануть справжньою родзинкою цієї страви.