Салат з овочів і тофу

Більше рецептів в розділі Салати овочеві.

Інгредієнти на 4 порції:

Час приготування – 35 хв + охолодження

сир тофу 150 г

печериці 30 г

брокколі 30 г

капуста китайська 4 листки

цибуля ріпчаста 2 головки

морква 1 шт.

стебло селери 2 шт.

соєві паростки 60 г

арахіс обсмажений 2 ст. ложки

олія оливкова 2 ст. ложки

Приготування:

Тофу наріжте дрібними кубиками, залиште частину для заправки. Печериці наріжте скибочками, моркву і селеру - тонкими скибочками, цибулю - кільцями. Брокколі розберіть на суцвіття.

Гриби, моркву, селеру, броколі з'єднайте і смажте на частині оливкової олії на сильному вогні 2 хвилини, помішуючи.

Овочі охолодіть, додайте цибулю, арахіс і паростки сої.

Китайську капусту наріжте смужками і розкладіть на блюді. З'єднайте овочі з заправкою, додайте сир.

Подавайте салат охолодженим.

Для заправки змішайте оливкову олію з 2 столовими ложками лимонного соку, 1 чайною ложкою меду, 1/2 чайної ложки тертого кореня імбиру, 1 столовою ложкою соєвого соусу, 4 столовими ложками кунжутного масла і збийте.