Салат з куркою, виноградом і маслинами

Більше рецептів в розділі Салати овочеві.

 

Інгредієнти:

Куряче філе - 250 гр.

Виноград - 150 гр.

Маслини - 100 гр.

Помідори чері - 6 шт.

Цибуля червона - 1 шт.

Сир - 100 гр.

Соус:

Горгонзола - 100 гр.

Вершки - 70 мл.

Сіль.

Чорний мелений перець.

Вустерський соус - 1 ст. л.

Приготування:

Відварене або запечене куряче філе нарізати шматочками, викласти, на блюдо. Поверх викласти нарізану півкільцями цибулю, половинку винограду, маслини, нарізаний кубиками сир і помідори чері,  розрізані на 4 частини. Розтопити  на невеликому вогні горгонзолу із вершками до однорідності. Остудити, посолити, додати вустерський соус. Полити салат соусом і подавати відразу.