Салат королівський

Більше рецептів в розділі Салати овочеві.

Інгредієнти:

Буряк -  2 шт.

Морква - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Картопля - 3 шт.

Яйце - 3 шт.

Сир - 200 гр.

Горіхи - 150 гр.

Родзинки - 150 гр.

Чорнослив - 150 гр.

Майонез - 400 мл.

Приготування:

Відварити буряк, моркву, картоплю і яйце, остудити, очистити і натерти на грубій тертці. Цибулю дрібно нарізати і замаринувати в гарячій воді на 20 хвилин, щоб позбутися гіркоти. Чорнослив і родзинки добре промити і залити окропом на 20 хвилин.  Горіхи подрібнити. Викладаємо шари: буряк, морква - майонез - картопля, цибуля - майонез - подрібнений чорнослив, родзинки -  майонез - горіхи, яйця - майонез - тертий сир.