Салат "Біла ніч"

Більше рецептів в розділі Салати овочеві.

Інгредієнти:

200г маринованих грибів

2 середні цибулини (обсмажити)

2 середні картоплини (відварити в "мундирі")

1 сира морква

300 г будь-якого вареного м'яса (можна язика)

250 г твердого сиру майонез

Приготування:

1.  Гриби дрібно нарізати, покласти в салатник. Цибулю нарізати і обсмажити на рослиному маслі, дати охолонути і стекти маслу.

2.  Укласти на гриби. 

3.  Змастити соусом (сметана + майонез). Картоплю очистити , натерти на крупній тертці. Змастити соусом.

4.  Моркву натерти на крупній тертці, змастити. М'ясо нарізати маленькими шматочками й укласти на моркву, змастити соусом. Зверху натерти на крупній тертці сир.

5.  Можна прикрасити скибочками лимона і зеленню.