Салат печіночний

Більше рецептів в розділі Салати м’ясні.

Салат печіночний

Інгредієнти:
печінка куряча 350 гр.
мариновані огірки 10 шт.
варені яйця 5 шт.
морква 4 шт.
цибуля 4 шт.
майонез 200 г.

Приготування:
Печінку телячу відварити, потім натерти на крупній тертці, куряча м'якша, її можна порізати дрібною соломкою.

Огірочки нарізати дрібними кубиками.

Моркву відварити і натерти на крупній тертці.

Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.

Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на крупній тертці.

Жовтки залишити для прикраси,

Укладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку:

  • Печінка 1/2 порції, промазати майонезом
  • Цибуля смажена 1/2 порції
  • Огірочки мариновані 1/2 порції
  • Морква, промазати майонезом
  • Білки, промазати майонезом
  • Печінку, що залишилася, цибулю, огірочки промазати густо майонезом
  • Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці.