Салат мехіко

Більше рецептів в розділі Салати м’ясні.

 

200 г ковбаси копченої,

1 банка кукурудзи консервованої,

2  стручки зеленого болгарського перцю,

200 г гострого сиру,

3 помідори,

1 цибулина,

базилік,

2 зубки часнику,

майоран,

1 ст. ложка яблучного оцту,

3 ст. ложки олії маслинової,

паприка, сіль.

Приготування:

Відцідити у друшляку кукурудзу. Помідори нарізати ку­биками, болгарський перець — довгими смужками. Почис­тити і дрібно посікти цибулю. Ковбасу нарізати скибками. Приготувати соус із солі, товченого часнику, перцю, оцту і маслинової олії. У миску покласти кукурудзу, помідори, пе­рець, цибулю і ковбасу.

Додати сир, порізаний кубиками, залити соусом, додати майоран і базилік. Усе ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин, а потім розділити на порції і подати. Салат можна прикрасити зеленню петрушки, кропу, кінзи або ба­зиліку і посипати консервованою кукурудзою та горошком. За бажанням його можна подавати на листках зеленого са­лату.