Салат із язика

Більше рецептів в розділі Салати м’ясні.

Інгредієнти:

1 язик,

2 морквини,

1 баночка кукурудзи,

4 картоплини,

1 солоний огірок,

2 яйця,

3/4 склянки майоне­зу зі сметаною,

зелень,

сіль за смаком.

Приготування:

Язик промивають і варять разом з почищеними картоплею і морквою з додаван­ням солі. Зварений до готовності язик кладуть у холодну воду, негайно очищають від шкіри, нарізають тонкими скибочками, а овочі і соловий огірок — дрібними кубиками. Усі підготовлені продукти змішують, поливають майонезом зі сметаною, знову перемішують, викладають на блюдо або в салатник, посипають дрібно нарізаною зе­ленню петрушки і прикрашають нарізаними, звареними круто яйцями.