Салат "Бонапарт"

Більше рецептів в розділі Салати м’ясні.

 

Інгредієнти:

500 г печериць свіжих

500 г курячого філе

500 г моркви

300 г сиру

4 варені яйця

2 шт. картоплі

2 шт.цибулі

2 упаковки майонезу

Приготування:

Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості рослиного масла, поперчити і посолити.

Моркву стерти на тертці, підсмажити до готовності, посолити.

Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листям, поперчивши.

Картоплю відварити.

Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити.

Салат викладається шарами: картопля, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка.

Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленю.