Салат "Кармен"

Більше рецептів в розділі Салати м’ясні.

Інгредієнти:

Куряче філе 150-200 гр

Шинка 150 гр

Помідори свіжі 250гр

Грінки 100 гр

Майонез 200гр

Аджика 15гр

Часник 10 гр

Олія для смаження

Приготування:

Всі інгредієнти нарізаємо однаковим брусочком. Сире куряче філе обсмажуємо до готовності, можна додати щіпку приправи для курки. Я готувала з приправою, що надає гарний золотистий колір. Наприкінці смаження посолити.

Шинку теж обсмажуємо на розпеченій сковороді до рум'яної скоринки. Хліб житньо-пшеничний викладаємо на деко, солимо і поливаємо невеликою кількістю рослинної олії, що не більше чайної ложки. Ставимо в духовку розігріту до 250 градусів, підсушуємо до легкого підсмажування. Помідори залишаються свіжими.

Все укладаємо на плоску тарілку шарами. Я кладу спочатку обсмажене філе, потім половину помідор, щоб курка просочилася соком. Наступний шар -обсмажена шинка. Все промазуємо заправкою майонез + аджика + часник, потім викладаємо решту помідорів. Зверху перед подачею на стіл гіркою грінок.

Салат виходить незвичайний, досить ситний, в міру гострий і ароматний.