Салат з ковбасою та сухариками

Більше рецептів в розділі Салати м’ясні.

Інгредієнти:

500 г білокачанної або пекінської капусти

3 невеликих помідора

250 г копченої ковбаси

1 цибулина

200 г сухариків

Пару гілочок петрушки ( для прикраси)

Для заправки:

100 г майонезу

1/2 ч. ложки меленого перцю

Сіль за смаком

Приготування:

Нашаткувати білокачанну капусту тонкою соломкою, пекінську - неширокими ( 0,5-1 см) смужками. Нашатковану білокачанну капусту перед додаванням в салат краще посолити і злегка обминути, щоб вона була більш соковита і м'яка. У помідор вирізати середину і нарізати невеликими скибочками. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями. Ковбасу - соломкою.

Всі інгредієнти з'єднати, додати майонез, сіль, перець і перемішати. Якщо використовувати готові магазинні сухарики, в салат можна не додавати сіль, якою завжди з надлишком в снеках. Перед подачею помістити салат на 15-30 хв. в холодильник. Посипати рубаною петрушкою або прикрасити гілочками.