Салат "Пальма"

Більше рецептів в розділі Салати м’ясні.

Інгредієнти:

Грудинка куряча (відварена) - 2 шт

Цибуля ріпчаста - 3 шт

Яйця (варені) - 4 шт

Сир - 100 г

Банан - 2 шт

Сік лимона - 1 шт

Олія (для смаження)

Маслини (консервовані, для прикраси)

Cухарики

Майонез

Цибуля зелена (для прикраси)

Приготування:

Обсмажуємо цибулю, тим часом збризкуємо лимонним соком кружечки бананів. Готуємо усі продукти. Першим шаром укладаємо смажену цибулю. Змащуємо тонким шаром майонезу.

Зверху викладаємо курочку. Також покриваємо тонким шаром майонезу. Поверх курочки викладаємо половину яєць.

Потім викладаємо кружальця банана, поверх залишилися яєчка, заливаємо тонким шаром майонезу, посипаємо тертим сиром.

Приступаємо до прикраси салату.

Ріжемо маслини навпіл (або використовуємо цілком). Збираємо всі половинки зрізом вгору на трубочки з під соку.

З пір'я цибулі надрізаних не до кінця робимо пишне листя. Вставляємо в трубочки.

Встановлюємо наші пальми на острів. Навколо пальм посипаємо подрібненими сухариками або хлібцями.