Салат черепаха

Більше рецептів в розділі Салати м’ясні.

Інгредієнти:

яйця - 4 шт.

м'ясо куряче (копчене) - 150 г

цибуля - 1 шт.

яблука - 2 шт.

сир - 100 г

волоський горіх - 150 г

салат

Приготування:

Блюдо викласти листям салату і на них шарами викласти інгредієнти.

1 шар - білки яєць, натерті на тертці.

2 шар - дрібно порізане копчене м'ясо.

3 шар - майонез.

4 шар - цибуля-порей нарізану кільцями.

5 шар - натерті на тертці яблука (краще кислі).

6 шар - майонез.

7 шар - тертий сир.

8 шар - жовтки.

9 шар - майонез.

10 шар - подрібнений волоський горіх.

З яйця зробити «голову» для черепахи. Ніжки - з половинок волоського горіха. Майонезом намалювати сіточку і прикрасити колечками з лука (можна використовувати і маринована цибуля).