Гаспачо

Більше рецептів в розділі Овочеві супи.

Гаспачо

Час приготування - 30 хвилин + охолодження

Інгредієнти на 4 порції:
помідори 4 шт.
перець солодкий 2 шт.
огірки 2 шт.
цибуля ріпчаста 1 головка
часник 2 зубчики
олія оливкова 1/2 склянки
сік лимонний 2 ч. ложки
зелень петрушки і кропу рубана 3 ст. ложки
сухарики 50 г
перець чорний мелений
сіль

Приготування:
Цибулю наріжте дольками. Помідори надріжте крестнакрест, обдайте окропом, очистіть від шкірки і розріжте на 3-4 частини.

Огірки очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Солодкі перці розріжте навпіл, очистіть від насіння і перегородок і наріжте кубиками.

Помідори, солодкий перець, огірки, цибулю і часник подрібніть блендером.

До овочів додайте лимонний сік, оливкову олію, посоліть, поперчіть, перемішайте. Поставте суп в холодильник на 3 години.

При подачі суп розлийте по тарілках, посипте рубаною зеленню і сухариками.