Овочевий суп з грибами (рецепт для мультиварки)
Час приготування – 40 хвилин
Інгредієнти на 4 порції:
картопля 2 шт.
морква 1 шт.
перець солодкий червоний 1 шт.
цибуля-порей 1 стебло
зелений горошок 100 г
печериці 200 г
відвар овочевий 1 л
сіль
Приготування:
Картоплю, моркву і перець наріжте кубиками, гриби - скибочками, цибулю - кружальцями. Овочі та гриби покладіть в чашу мультиварки, залийте гарячим відваром і готуйте в програмі «Тушкування» 20 хвилин.
Додайте зелений горошок, посоліть і продовжуйте готувати ще 5 хвилин.
Окремо до супу можна подати зелень петрушки і скибочки.