Гарячий шоколад з корицею

Більше рецептів в розділі Кава, чай, шоколад.

Час приготування - 15 хвилин

Інгредієнти на 2 порції:
тертий гіркий шоколад 70 г
молоко 1 стакан
терта цедра апельсина 1/2 ч. ложки
мелена кориця 1/4 ч. ложки
густі вершки 2 ст. ложки
цукрова пудра 4 ст. ложки
рубані волоські горіхи 2 ст. ложки

Приготування:
Склянку молока змішайте з шоколадом, корицею, цедрою і прогрійте. Додайте молоко, що залишилося і доведіть до кипіння.

Вершки збийте з цукровою пудрою.

Вам залишилося розлити шоколад по чашках, додати збиті вершки і посипати горіхами.