Салат зі цвітної капусти

Більше рецептів в розділі Консервація.

Салат зі цвітної капусти

Інгедієнти:
цвітна капуста - 2,5 кг.
кабачки (середні) - 2 шт.
морква - 1,5 кг.
болгарський перець - 1,5 кг.
часник - 2-3 головки
соняшникова олія - 0,5 л.
соус чилі - за смаком
томатний соус - 1 л.
сіль - 3 ст. ложки
цукор - 1 склянка
оцет (9 %) - 1 склянка

Приготування:
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і поріжте. Кабачки поріжте кубиками. Моркву поріжте соломкою, або натріть на тертці. Перець поріжте соломкою. Часник пропустіть через прес.

Всі інгредієнти, крім часнику й оцту змішайте і варіть 30 хвилин.

За 5 хвилин до закінчення варіння додайте часник і оцет.

Розкладіть салат у стерильні банки і закатайте стерильними кришками.

Банки з салатом накрийте пледом до повного охолодження.