Баклажани в аджиці з яблуками

Більше рецептів в розділі Консервація.

Інгредієнти:
баклажани - 5 кг.
цибуля - 4 шт.
морква - 4 шт.
болгарський перець - 4 шт.
яблука - 3-4 шт.
часник - 50-100 г.
гострий перець - 1 стручок
томатний сік - 2 л.
оцет - 1 склянка
цукор - 2 склянки
олія - 1 склянка
сіль - 2 ст. ложки з верхом

Приготування:
Кожен баклажан розріжте на 8 частин (брусочками).

Приготуйте аджику. Змішайте томатний сік, оцет, цукор, олію і сіль. Доведіть до кипіння. Через м’ясорубку пропустіть цибулю, моркву, болгарський перець, яблука, часник, гострий перець. Овочі додайте в томатний соус, варіть 5 хвилин.

Додайте в аджику порізані баклажани і варіть їх до готовності (15-20 хвилин).

Баклажани з аджикою розкладіть в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками. Закутайте банки пледом.