Бурякова ікра

Більше рецептів в розділі Консервація.

Бурякова ікра

Інгредієнти:
буряк - 500 гр.
помідори - 2,5 кг.
морква - 500 гр.
цибуля - 500 гр.
болгарський перець - 500 гр.
часник - 1 головка
олія - 500 мл.
сіль за смаком

Приготування:
Буряк, моркву і цибулю почистить. З болгарського перцю видаліть насіння і білу перегородку. В помідорів видаліть зелену серцевину.

Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібніть за допомогою блендера або пропустіть через м’ясорубку. Посоліть і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.

Наприкінці готування додайте перемелений часник.

Ікру розлийте в чисті сухі банки і закатайте кришками. Банки поставте вверх дном до повного охолодження.