Салат з кабачків на зиму

Більше рецептів в розділі Консервація.

Салат з кабачків на зиму

Інгредієнти:
1,5 кг. молоденьких кабачків
10 середніх зубчиків часнику
1/2 пучка петрушки
4 ст.л. олії
4 ст.л. оцту
1 ч.л. солі з гіркою
2 ч.л. цукру з гіркою

Приготування:
Кабачки нарізати брусочками. Додати порізану зелень петрушки, роздушений часник, олію, оцет, сіль і цукор.

Перемішати, залишити на 4 години, час від часу перемішувати.

Поставити на вогонь, довести до кипіння і проварити на маленькому вогні 20 хв., часто помішувати. Розкласти гарячим у стерилізовані банки, закрити стерилізованими кришками.

Перевернути банки догори дном, вкрити теплим покривалом і залишити вистигати.

Я банки стерилізую в духовці.

Мию їх, ставлю в холодну духовку, вмикаю нагрів 150 градусів, і залишаю на 15-20 хв. Вони висихають і стерилізуються.